- Kleurduivendag en Jongdierendag 2016     Zevenaar                3 september 2016
- Clubshow NKV SZN Loon op Zand                                4 ,5 en 6 november 2016
- Inleveren copy kleurduivennieuws kerstnummer 2016           eind november 2016
- Hauptsonderschau Thüringer kleurduiven   Gestungshausen    7 en 8 januari 2017
- Hauptsonderschau Saksische kleurduiven Zwönitz                  7 en 8 januari 2017
- Slotshow Champion Show Nieuwegein                          20,21 en 22 januari 2017

Contributie

In het verleden werden in het kerstnummer van kleurduivennieuws altijd contribubutiekaarten ingeplakt. Wij willen dit gaan vervangen door het verzenden van contributie info per email. Daarvoor hebben wij van alle leden het juiste email adres nodig.Wil iedereen zijn email adres, wat opgenomen is in de ledenlijst, controleren en wijzigingen eventueel doorgeven of, wanneer niet opgenomen, doorgeven aan de penningmeester of secretaris! Daar wij nu, nog, niet in staat zijn iedereen te bereiken op de oude of nieuwe wijze publiceren wij onderstaande achterstandslijst er vanuit gaande dat men de vergeten contributie alsnog betaald.Belangrijk is ook dat iedereen op tijd de contributie voor 2016 overmaakt omdat kleurduivendag volgend jaar pas in september wordt gehouden.Iedereen die meer dan drie jaar achterloopt met de betaling van contributie moet helaas als lid afgevoerd worden.